19-årige Kubo er nu mere værd end Bale

1. august 2020 | af René Bresson

Real Madrids 19-årige stortalent Takefusa Kubo er nu mere værd end Gareth Bale ifølge Transfermarkt.

Det er nu dyrere at købe Kubo end at købe Bale. Ifølge Transfermarkts seneste opdatering af spilleres estimerede markedsværdier er japaneren nu 30 mio. euro værd, mens waliseren blot har en værdi på 28 mio. euro. De nye værdiansættelser viser meget godt, hvilken situation de to spillere befinder sig i på dette tidspunkt: På den ene side står et stortalent på blot 19 år, som har fremtiden foran sig, mens vi har Bale på den anden side, som i en alder af 31 år bruger mere tid på tilskuerpladserne end på græstæppet.

Kubo har i denne sæson været udlejet til Mallorca, hvor han har fået 2398 spilleminutter, i hvilke han har scoret fire mål og sørget for fem assists. Japaneren går en stor fremtid i møde, men på nuværende tidspunkt har Real Madrid ikke plads til den 173 centimeter høje spiller, da førsteholdstruppen allerede har opfyldt de tilladte tre ikke-EU-pladser med Militao, Rodrygo og Vinicius. Derfor bliver Kubo nødt til at spille endnu en sæson væk fra Santiago Bernabéu, så en af de øvrige ikke-EU-spillere kan nå at få deres spansk pas.

Bales situation har i indeværende sæson ikke været nær så succesfuld som Kubos. Waliseren har blot spillet 1260 minutter fordelt på alle turneringer, hvilket er langt mindre end hans direkte konkurrenter Vinicius (1817 minutter), Rodrygo (1635 minutter) og Hazard (1462 minutter). Bale har desuden kun scoret tre mål og givet to assists i denne sæson, ligesom det kan nævnes, at han ikke har startet inde i en Champions League-kamp siden første spillerunde imod Paris Saint-Germain. I LaLiga har han kun fået 100 spilleminuttter efter coronapausen.

Ikke desto mindre har Bale dog ingen intention om at forlade klubben i jagt på mere spilletid…

Courtois og Mendy er højdespringerne

Ser man på hele Real Madrids trup er Thibaut Courtois og Ferland Mendy de to spillere, som er steget mest i værdi hen over sæsonen. Belgieren startede sæsonen svagt ud, men endte med at finde storformen frem og vinde Zamora-prisen, og nu har han en værdi på 60 mio. euro. Mendy er nået op på en værdi på 40 mio. euro efter en flot sæson, hvor han i flere perioder i løbet af sæsonen slog Marcelo af holdet.

Hazard er den mest værdifulde Real Madrid-spiller

Eden Hazard er fortsat truppens mest værdifulde spiller med en værdi på 80 mio. euro. Dermed ligger han foran Casemiro og Raphael Varane, som begge anslås at være 64 mio. euro værd. Efter dem finder vi Courtois, Fede Valverde (54 mio. euro), Toni Kroos (48 mio. euro), Vinicius (45 mio. euro), Rodrygo (45 mio. euro) og Isco (40 mio. euro).

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.