Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Karim Benzema

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Karim Benzema

26. januar 2017 | af René Bresson

Real Madrid har fejlet i tre ud af de seneste fire kampe. AS’ journalist Alfredo Matilla udpeger Real Madrids fire største syndere efter gårsdagens eliminering fra Copa del Rey. Her får du en oversættelse af hans kritik af Karim Benzema. Læs introduktionen og kritikken af Zidane herkritikken af Fabio Coentrao her og kritikken af Danilo her.

Karim Benzema
Benzemas talent gør, at han kan være, hvor han er, men hans ligegyldighed, kærlighed til sig selv og (manglende) sult forhindrer ham i at blive en angriber, der går over i historien. I Vigo nød han endnu engang godt af Zidanes blinde tillid, selvom madridismoen ville foretrække at prøve andre løsninger såsom Morata, som spørgeundersøgelser indikerede før kampen. Angriberen svarede igen ved ikke at træde ind i nogen af straffesparksfelterne og blot at sparke på mål én eneste gang, en forbier langt udefra. Franskmanden har kun scoret én gang i de seneste syv kampe, hvorfor han i 2017 i langt højere grad har udmærket sig ved sine boldtab, som da han på Sánchez Pizjuán smed en bold væk, der førte til Jovetic’ mål, der sænkede Real Madrid i overtiden (2-1). Det er derfor ikke overraskende, at Ramos og Cristiano har sørget for mere end dobbelt så mange point til Real Madrid i denne sæson (7) som Benzema (3), eller at selv Bernabéu er begyndt at pifte ad ham. Hans statistik (han scorer hvert 140. minut) gør Cristiano til en indiskutabel spiller, selvom han er lysår fra at være den Ballon d’Or, han er, og det gør, at man begynder at savne Bale som aldrig før.

Seneste nyt:

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Danilo

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Fabio Coentrao

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Zinedine Zidane

Colombiansk medie: James Rodríguez ude med ny skade

Sergio Ramos slår sin personlige målrekord

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.