Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Zinedine Zidane

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Zinedine Zidane

26. januar 2017 | af René Bresson

Real Madrid har fejlet i tre ud af de seneste fire kampe. AS’ journalist Alfredo Matilla udpeger Real Madrids fire største syndere efter gårsdagens eliminering fra Copa del Rey. Her får du en oversættelse af hans kritik af Zinedine Zidane. Læs også hans kritik af Fabio Coentrao her, Danilo her og Benzema her.

For to år siden vandt Real Madrid VM for klubhold og oplevede efterfølgende en gevaldig formnedgang i januar. I år er præcis det samme sket, efter at man vandt VM for klubhold i december. Først tabte man med 2-1 i Sevilla, dernæst tabte man første opgør i kvartfinalen imod Celta Vigo på Santiago Bernabéu (1-2), og i aftes spillede man 2-2 i Vigo, hvilket sendte kongeklubben ud af turneringen.

Isco og Asensio udnyttede ikke muligheden, som de mange skader gav dem i aftes, Cristiano er lysår fra den Cristiano, vi kender, og forsvaret gav hele 12 chancer væk til Celta Vigo i aftes (seks skud inden for målrammen). Men ifølge Alfredo Matilla er Zidane, Coentrao, Danilo og Benzema de største syndere. Forklaring følger (bemærk: Alfredo Matillas holdning).

Zinedine Zidane
Zidanes startopstilling i går var ikke dårlig, men alt for risikabel (Zidane stillede op med tre forsvarsspillere). Real Madrid havde ikke brug for et heroisk resultat, men blot endnu en bekvem sejr for at gå videre til semifinalen. Den gode bevægelighed i angrebet førte til nerver og uorden i defensiven. Det er sandt, at Zidanes formation bragte Celta ud af balance i en halv times tid, og at det godt kunne have givet en større gevinst, men at spille så meget på det uventede har også sine ulemper; det gav for meget plads til Celta, hvilket medførte tre store chancer og en scoring til hjemmeholdet før pausen. Bænkepladsen til Lucas Vázquez var en overraskelse, da han har været en af de bedste spillere i de seneste kampe. Zidane var igen, som man har set det før, langsom til at skifte ud og igen overbærende med Benzema. Han var for lang tid om at søge alternativer. Lucas Vázquez blev skiftet ind i det 75. minut, Morata, der ved tidligere lejligheder har reddet madrilenerne, i det 79. minut, og Mariano i det 88. minut… Zidane er blevet så vant til at udnytte den forlængede spilletid, at han planlægger frem mod det 95. minut.

Læs også:

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Karim Benzema

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Danilo

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Fabio Coentrao

Colombiansk medie: James Rodríguez ude med ny skade

Sergio Ramos slår sin personlige målrekord

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.