9 point og 23 mål færre end i sidste sæson

14. december 2015 | af Louay Awada

Ancelottis Madrid-hold havde scoret 55 mål og lukket 13 mål ind på dette tidspunkt af sidste sæson. Til sammenligning har Benítez’ Madrid-hold scoret 32 mål og lukket 13 mål ind.

Real Madrid formåede ikke at udytte gårsdagens chance for at mindske afstanden i toppen af ligaen, efter FC Barcelona spillede 2-2 hjemme mod Deportivo La Coruña. Efter gårsdagens nederlag er Real Madrid 5 point efter Barcelona og Atlético Madrid.

Real Madrid har færre point og en dårligere målscorer på dette tidspunkt af sæsonen sammenlignet med i sidste sæson. På dette tidspunkt af sidste sæson var Real Madrid hele syv point foran FC Barcelona på trods af, at man led to nederlag i starten af sæson.

Benítez tropper går ind til 16. spillerunde på tredjepladsen i La Liga med 30 point og tre nederlag. I sidste sæson havde Real Madrid 39 point på dette tidspunkt af sæsonen og et nederlag mindre end i denne sæson.

Forskellen på Benítez’ og Ancelottis hold er ikke kun baseret på point. Benítez hold har lukket lige så mange mål ind som Ancelottis hold på samme tidspunkt af sæsonen som sidste sæson, men det er i offensiven der er den helt store forskel med 32 mål færre end i sidste sæson. I sidste sæson formåede Real Madrid at score i hver eneste ligakamp frem til 22. spillerunde, hvor man led et 4-0 nederlag til Atlético på Vicente Calderón. Gårsdagens kamp var allerede fjerde gang Real Madrid ikke formåede at score et mål i en La Liga-kamp efter blot 16. spillerunde.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.