Afslører Sergio Ramos De Gea-handel på Twitter?

26. august 2015 | af René Bresson

Efter en hel sommer med vedvarende rygter, der sender Manchester Uniteds spanske stjernekeeper, David de Gea, til Real Madrid, bliver der lagt mærke til selv de mindste detaljer, som kan give et praj om, hvorvidt spanieren ender i Real Madrid eller ej. Sergio Ramos har sørget for at give det seneste.

Om Sergio Ramos ved noget, som vi andre ikke ved, eller om det blot er en ren tilfældighed, er ikke til at sige. Men faktum er i hvert fald, at Real Madrids anfører for et par dage siden begyndte at følge David de Gea på Twitter.

Anførerens fremtid blev kædet sammen med De Geas gennem en stor del af sommeren, fordi Manchester United angiveligt krævede at få forsvarsstjernen inkluderet i en handel med De Gea. Det endte dog med, at Florentino Pérez til stor glæde for Real Madrids fans valgte at imødekomme Ramos’ økonomiske krav på 10 mio. euro netto om året, hvorfor han forlængede sin kontrakt med kongeklubben frem til 2020.

Dette har gjort, at United føler, at de er blevet ramt på deres ære, hvorfor de har sat sig på bagben i handlen med Real Madrid. I går meddelte Manchester United, at De Gea for femte gang i træk ikke er udtaget til en kamp. Van Gaal udtalte imidlertid forleden, at klubben ikke vil sælge stjernemålmanden, der har kontraktudløb næste sommer, og som de seneste to sæsoner er blevet kåret til årets spiller af klubbens fans. Men måske ved Sergio Ramos noget om sin spanske landsholdskammerat, som vi andre ikke gør…

 

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.