breaking news

Arbeloas afsked med Bernabéu

7. maj 2016 | af Louay Awada
Arbeloas afsked med Bernabéu
Indsigt
0

Real Madrid spiller i morgen sæsonens sidste hjemmekamp mod Valencia på Estadio Santiago Bernabéu, en kamp der også blive Álvaro Arbeloas sidste hjemmekamp som Real Madrid-spiller. 

Real Madrids fans vil give klubmanden Álvaro Arbeloa en speciel afsked i sin sidste hjemmekamp i klubben, hvor han startede sin karriere.

Arbeloa kom til Real Madrids ungdomsafdeling som teenager og spillede på klubbens førstehold fra 2004-2006, hvorefter spillede en sæson i Deportivo La Coruña efterfulgt af sine tre år i Liverpool. Arbeloa vendte tilbage til Real Madrid i 2009 og slutter altså sin Real Madrid-karriere meget snart efter at have været en del af klubbens førstehold i 9 år fordelt over to perioder.

Da Arbeloa vendte tilbage til Real Madrid i 2009 etablerede han sig som fast mand i startopstillingen sammen med Cristiano Ronaldo, Kaká og Benzema og var en vigtig del af Florentino Pérez’ “Galactico-projekt. Han blev et ikon for Real Madrid-tilgænferne for sin dedikation og passion for klubben.

Arbeloas gode ven, Xabi Alonso og andre talenter fra egne rækker, Esteban Granero, José Callejón og Juan Mata har talt med MARCA og hylder klubmanden.

 

Xabi Alonso 

VIAJE DEL REAL MADRID HACIA LOS ANGELES PARA INICIAR LA GIRA

“For det første er han en ven, som jeg stoler på med alting. Vi har delt så mange ting sammen.

Han er en spiller med stor karisma, hvilket løfter holdet.

Du ved, at han altid vil handle intelligent og professionelt, han sætter altid holdet og klubben først.

Det her et eksempel på hans commitment og jer ser ham knyttet til en vigtig rolle i Madrid i fremtiden. Han er en fantastisk ambassadør, der fortjener en stor afsked. “

 

Esteban Granero

PARTIDO DE LIGA EN EL ESTADIO SANTIAGO BERNABEU

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alvaro er kun en af meget få fodboldspillere som både er mester i og uden for landet, men han er en af de få mennesker, som virkelig kender betydningen af Real Madrids værdier.

Han er en af de få som har retten til at kysse klubbens logo eller opfordre tilskuerne til at rejse sig og bakke op om holdet.

På samme måde som han nu har en plads i Real Madrids historie, har klubben uden tvivl brug for spillere som ham til at være med til at skabe succes.”

 

José Callejón

DEPORTIVO 12/13 - REAL MADRID 12/13

“Navnet Álvaro Arbeloa opsummerer, hvad detbetyder at være fra Real Madrid. Han er en spiller, der giver alt, hver gang han trækker trøjen over hovedet.

Han er meget disciplineret og ærefuld med en unik personlighed, som vil forsvare klubbens farver til til enhver tid.

Det er af disse grunde, og mange flere, at fansene beundrer ham så meget. Han er 100% Real Madrid og repræsenterer klubbens værdier og principper som ingen anden.”

 

Juan Mata

PRETEMPORADA REAL MADRID MANCHESTER-REAL MADRID EN EL MICHIGAN STADIUM

“Jeg vil understrege Alvaros professionalisme over alt andet. Det er et eksempel på, hvad det betyder at være professionel fodboldspiller, og hvordan du passer på dig selv for at spille på det højeste niveau.

Det vil selvfølgelig være et særligt øjeblik for ham i sin sidste kamp på Bernabéu som spiller. Han har altid været hårdt arbejdende og det har været nøglen til at han har spillet for de klubber, som har har.

Han har også udviklet sig som person, ved at studere og forberede sig på fremtiden. Jeg ønsker ham held og lykke i hans næste kapitel.”

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.