breaking news

AS og MARCA: Sådan stiller Real Madrid op i aften

15. september 2015 | af Louay Awada
AS og MARCA: Sådan stiller Real Madrid op i aften
Generel info
0

I aften får Benítez sin Champions League-debut som Real Madrid-træner, når de ukrainske vicemestre fra Shakhtar Donetsk gæster mægtige Estadio Santiago Bernabéu klokken 20.45.

Begge aviser er enige omkring aftenens startopstilling. Der er reelt kun tvivl om hvem der skal spille ved siden af Sergio Ramos i det centrale forsvar. Ellers er det de samme spillere der udraderede Espanyol i lørdags, der får chancen igen i aften pånær Toni Kroos, der fik et hvil i weekenden. Begge aviser gætter på at det bliver Keylor Navas der vogter målet i aften, men det bliver spændende at se om Casilla får chancen i aften.

RMA-SHA

Artiklen fortsætter under annoncen

Real Madrid møder et Shakhtar-hold der har fået en udemærket start på sæsonen, som tilbage i juli måned vandt den ukrainske Super Cup med en 2-0-sejr over de forsvarende ukrainske mestre fra Dynamo Kiev. Shakhtar Donetsk ligger nummer to i den ukrainske Premier League med 16 point, hvor der allerede er spillet syv ligakampe. Det er blevet til fem sejre, en uafgjort og et nederlag med en målscorer på 17-5 for Mircea Lucescus mandskab

Det bliver det første møde mellem de to klubber nogensinde. Kampen dømmes af kroatiske Ivan Bebeb med kampstart klokken 20.45 i aften. Kampen sendes desværre ikke på dansk tv, men kampen kan ses på Viaplay.dk, hvis man har et Viasat Sport abonnement.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.