breaking news

AS og MARCA: Sådan stiller Real Madrid op i dag

19. september 2015 | af Louay Awada
AS og MARCA: Sådan stiller Real Madrid op i dag
Generel info
0

I eftermiddag tager Real Madrid imod Granada, når andaluserne gæster Santiago Bernabéu. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 af dommer Juan Martínez Munuera. 

Både AS og MARCA er enige omkring dagens opstilling. Der er reelt kun tvivl om det er Nacho eller Varane der skal spille ved siden af Pepe i det centrale forsvar og hvordan offensiven positionerer sig. Kroos og Modric spiller igen på den defensive midtbane. Ifølge AS spiller Kovacic på højre kant, Benzema i en 10’er-positionen, Isco på venstre kant og Cristiano helt på toppen. MARCA mener at Isco kommer til at spille på højre kant, Kovacic i en 10’er-position, Cristiano på venstre kant og Benzema på toppen.

RMA-GRA

Artiklen fortsætter under annoncen

Real Madrid møder et Granada-hold der har hentet tre point efter de første tre spillerunder. Det er blevet til to hjemmebanenederlag på 1-3, først til Eibar i første spillerunde og senest til Villarreal i sidste weekend. I anden spillerunde vandt Garanda med 1-2 ude mod Getafe.

Real Madrid har vundet de seneste fire ligaopgør mod Granada, man skal tilbage til februar 2013 for at finde det eneste nederlag nogensinde til andaluserne. Real Madrid har øvrigt aldrig smidt point hjemme mod Granada og seneste møde mellem de to klubber på Bernabéu blev til en sejr på hele 9-1, hvor Cristiano Ronaldo scorede fem mål.

I eftermiddag bliver der mulighed for at streame kampen via Bold.dk, som har købt rettighederne til denne spillerunde – et link kommer op senenre!

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.