breaking news

AS og MARCA: Sådan stiller Real Madrid op i dag

12. september 2015 | af Louay Awada
AS og MARCA: Sådan stiller Real Madrid op i dag
Generel info
0

I eftermiddag møder Real Madrid catalanerne fra Espanyol, når man gæster Estadi Cornellà-El Prat. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 af dommer Vicandi Garrido.  AS og MARCA er ikke helt enige omkring opstillingen, vi bringer begge bud her.

Begge aviser er enige om at Benítez fortsætter med sin 4-2-3-1-formation, hvor Navas fortsat vogter målet, Carvajal erstatter Danilo og Ramos og Varane udgør det centrale forsvar.  På den defensive midtbane spiller uundværlige Modric, mens Bale igen kommer til at spille i en 10’er-position med Ronaldo på venstre kant, Isco på højre kant og med Benzema på toppen.

AS: Skal man tro AS, så bliver Marcelo muligvis sparet i aften og erstattes af Arbeloa. På midtbanen får Toni Kross et hvil, og erstattes af en friskere Casemiro, der ikke har været på landsholdstjeneste den seneste uges tid. Ellers er Benítez tvunget til at udskifte Danilo og James pga. skader, og her får Carvajal og Isco chancen.

ESP-RMA

Artiklen fortsætter under annoncen

 

MARCA: Hos Marca sår man mere tvivl om Benítez vil roterer, som han ellers normalt plejer at gøre efter en landsholdspause. Her tror man på, at han vil stille med de elleve stærkeste spillere til rådighed:

ESP-RMA

 

Real Madrid møder et Espanyol-hold der har tre point efter to kampe, hvor det i første spillerunde blev til en hjemmesejr på 1-0 mod Getafe, mens man i sidste spillerunde tabte med 3-1 ude mod Villarreal. Real Madrid har vundet de seneste seks opgør i alle sammenhænge mod Espanyol. Man skal tilbage til maj 2013 for at finde et pointtab mod Espanyol, hvor Real Madrid fik 1-1 på Cornellà-El Prat.

I eftermiddag bliver der mulighed for at streame kampen via Ekstra Bladet, som har købt rettighederne for denne spillerunde – et link kommer op senenre!

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.