Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Bekræftet: Sådan stiller Real Madrid op

Bekræftet: Sådan stiller Real Madrid op

23. august 2015 | af Louay Awada

REA1

Sådan stiller Real Madrid op til aftenens ligaåbner mod oprykkerne fra Asturien. Kampen fløjtes i gang klokken 20.30 af dommer Estrada Fernández på Estadio El Molinón.

Benítez har foretrukket nyindkøbte Danilo på højre back fremfor Carvajal, mens Varane også er at foretrække i det centrale forsvar fremfor Pepe. Navas spiller også fra start som han har gjort i de fleste træningskampe i opstarten. Idet Benzema stadig døjer med en skade, får unge Jesé også chancen fra start i aften, ellers er det værd at bemærke, at Bale spiller på midten og Isco skubbes ud på højre kant.

Bænken er følgende: Casilla, Pepe, Nacho, James, Casemiro, Carvajal, Kovacic.

Real Madrid møder et Sporting Gijón-hold, der i sidste sæson sluttede som 2’er i Segunda División med 82 point efter 42 kampe. Det blev til 21 sejre, 19 uafgjorte og 2 nederlag med en samlet målscorer på 57-27 for oprykkerne.

Kampen bliver desværre ikke sendt på dansk tv i aften, idet ingen danske tv-station har valgt at købe rettighederne til La Liga – i hvert fald ikke endnu.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.