breaking news

Benítez: “De Gea spiller ikke for os i dag”

11. september 2015 | af Louay Awada
Benítez: “De Gea spiller ikke for os i dag”
Pressen
0

På gårsdagens pressemøde forud for dagens kamp mod Espanyol talte Benítez både om De Gea og udtrykte sin ærgrelse over skaderne Danilo og James har pådraget sig.

Om De Gea: Jeg har ingen kommentar omkring De Gea. Han er Manchester United-spiller, og jeg er tilfreds med mine målmænd. Jeg kan garantere, at De Gea ikke spiller for os i morgen (i dag, red.).

Om Keylor Navas: Navas ved, at jeg har fuld tillid til ham, han er afslappet og selvsikker. På transfervinduets sidste dag spiste jeg middag med ham, hans kone og agent. Jeg håber, at han spiller rigtig godt, og ikke behøver at lave mange redninger. Han var sensationel i gårsdagens kamp. Han lavede tre eller fire fantastsike redninger. Det har påvirket ham, han er glad for at være her, og det samme er jeg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om Danilo og James’ skader: Hvad angår Danilos skade, er alt hvad jeg kan sige, at han ikke var skadet da han tog afsted. Det var James heller ikke. Nu har vi to spillere ude med skader. Vi må gøre alt der står i vores magt for at kontrollere vores spillere så meget som muligt. Vi vil prøve at finde en løsning for fremtiden.

Om FIFA-virussen: Problemer med landsholdene er der altid, der er mange kampe. Til et trænermøde i Nyon sagde jeg, at der er alt for mange unødvendige kampe, men jeg laver ikke reglerne.

Om James: Han var i forrygende form og spillede glimrende, men nu er han ude med en skade, og det er et problem for os. Men der er ingen grund til at græde over det, vi må håndtere det med de spillere vi har tid rådighed. Tre eller fire spillere kan spille hans position.

Om rotation: Jeg er sikker på at der vil være et par ændringer. Men det er ikke en bekymring.

Om Ronaldo: Han er den spiller med flest skud på mål i ligaen. Med hans kvalitet er jeg sikker på, at han kommer til at score en masse mål.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.