Benítez: Jeg er optimistisk, holdet viste karakter og personlighed

24. august 2015 | af René Bresson

Real Madrid indledte La Liga-sæsonen 2015/2016 med et pointtab imod Sporting Gijón. 0-0 blev det til på El Molinón, og da både FC Barcelona og Atlético Madrid vandt deres respektive kampe, er kongeklubben nu allerede to point efter ærkerivalerne efter første spillerunde. Rafa Benítez er dog fortsat optimistisk.

– Jeg vidste, det ville en kamp, hvor Sporting ville gøre det svært for os. Vi skulle være hurtige og præcise. Vi havde mange skudforsøg, men ingen præcision. Vi gav Sporting muligheder i første halvleg. Det skal vi forbedre. Vi bliver nødt til at arbejde mere, sagde Rafa Benítez ifølge AS efter sit holds 0-0-resultat på El Molinón og fortsatte.

– Vi svarede godt igen i anden halvleg. Vi viste karakter og personlighed. I anden halvleg var vi et hold, der klart gik efter sejren. Vi manglede den sidste aflevering og træfsikkerhed til sidst.

Om angrebet sagde Benítez følgende:

– For at få dem, vi har, til at præstere er vi nødt til at give den en vis frihed. Vi havde mange angreb, men vi manglede plads.

– Vi er kun lige startet. Sidste år vandt man heller ikke (Benítez tager fejl, Real Madrid vandt 2-0 over Córdoba, red.). Jeg hæfter mig ved anden halvleg. I første halvleg var der mangler. Vi skal justere ting løbende. Jeg er fortsat optimist.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.