breaking news

Benítez om at vinde Champions League: Jeg føler mig ikke presset

14. september 2015 | af René Bresson
Benítez om at vinde Champions League: Jeg føler mig ikke presset
Pressen
0

Rafa Benítez får i morgen sin Champions League-debut i spidsen for Real Madrid, når klubben tager imod Shakthar Donetsk på Santiago Bernabéu. På dagens pressekonference udtalte den spanske træner, at han ikke føler sig presset i forhold til at vinde turneringen, der har en speciel plads i Real Madrids historie.

– Jeg mærker kun udfordringen at skulle vinde hver kamp, ikke den ene eller anden turnering. Hvis vi går ind til hver kamp med den mentalitet, skal vi nok vinde titler.

Benítez udtalte sig også om holdets offensive potentiale:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tillader mig at være ærlig. Da jeg kom til klubben, så jeg mange muligheder i angrebet. Jeg har ikke tænkt mig at fjerne det potentiale, der er i angrebet. Nogle spillere udnytter deres talent til ikke at gøre nogle ting, men de har så meget talent, at man er nødt til at give dem vise friheder. Det er ikke nemt at opnå en balance mellem dem, men når de forstår, hvad de skal gøre, er det et destruktivt hold i angrebet. Derfor ender de i positioner væk fra deres udgangsposition. Jeg vil ikke fjerne muligheden fra Bale for at løbe, ej heller fra Cristiano for at afslutte. Det kan jeg ikke tage væk fra dem. Jeg vil have, at de koordinerer mest muligt mellem dem.

Han uddybede den offensive trio, Bale-Benzema-Cristianos (BBC), frihed således:

– Vi analyserer deres løbemønstre og snakker med dem om det. I angrebet har de ret meget frihed. I træningerne udvikler vi løbemønstre, som de efterfølgende selv afgør grundet det talent, de har. Vi ser, hvilket løbemønstre den ene laver, så den anden kan udnytte det. Gareth er en spiller med hurtighed, som starter dybt, Cristiano rykker ind centralt, mens Karim, James og Iscos løb skaber problemer for modstanderen.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.