Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Benítez’ pressemøde forud for El Clásico

Benítez’ pressemøde forud for El Clásico

20. november 2015 | af Louay Awada

Benítez snakkede i dag med pressen forud for morgendagens vigtige El Clásico mod ærkerivalerne fra Barcelona. ElMadrid.dk bringer her en oversættelse.

 

Hvordan har Benzema det, både fysisk og mentalt? (med Valbuena-sagen hængende over hovedet og angrebet på Paris for en uge siden).

Han er i truppen. Han har trænet godt. Vi vil beslutte om han spiller eller ikke.

Det er dit første Clásico…

Det er mit første Clásico med førsteholdet. Jeg har været med til Clásicos for de yngre hold. Holdet er motiveret, de er opmærksomme på vigtigheden af hver kamp mod Barcelona og de vil kæmpe for alle tre point til det sidste.

Det har været en lang uge (med alt der sker rundt omkring i verden), men det sidste der er sket for holdet er nederlaget til Sevilla.

Hvad jeg er mest bekymret over er, hvad der sker på globalt plan. Vi skal støtte ofrene. Sevilla-kampen var den første, som vi har tabt. Det var en situation med spillere som manglede. Vi gjorde det godt i første halvleg og ikke så godt i anden halvleg. Vi er nødt til at finde måde at komme tilbage i rette spor.

Om Casemiro

Det er anden gang i sæsonen, at vi har alle spillere til rådighed. Jeg har et vindende hold hvor der er plads til at vokse. At have alle spillere hjælper konkurrencen p holdet. Alle spillere i truppen er vigtige og enhver af dem kunne spille. Dette er tilfældet med Casemiro.

Forstår Danilo den defensive del af hvad det betyder, at spille for Real Madrid?

Jeg kan ikke lide at snakke om specifikke spillere. Carvajal og Danilo er begge store spillere. De angriber rigtig godt og er i stand til at forsvare. Det afhænger af holdet og modstanderen.

Strategien mod Barcelona… du har spillet mod dem med Liverpool, Valencia…

Det afhænger af hvilket hold du har. Det er ikke det samme at spille med Extremadura, Liverpool, Valencia eller Real Madrid. Madrid skal altid angribe, score mål og dominere på modstanderens banehalvdel.

Ifølge rygterne har spillerne bedt om en mere offensiv tilgang

Jeg har meget respekt for journalister. Det er ikke nemt at finde informationer. Til enhver Madrid-fan vil jeg sige, at disse rygter er falske. Der var intet møde eller noget med spillerne omkring dette.

Nå, kald det et møde, en samtale med holdanførerne eller noget andet. Oplysningerne omkring spillernes ønske er rigtig. Det er en del af trænerens job at lyve…

Jeg gentager, rygterne er falske.

Er holdet specielt motiveret?

Dette er et yderst professionelt hold, men de er specielt motiverede, og det kunna man se til træningen. Jeg er optimistisk og positiv.

Er du skuffet over at være efter Barça forud for El Clásico?

Det gode ved kampplanen er, at alle møder alle. Vi har spillet mod Athletic og Atlético. De har ikke haft Messi, vi har også manglet en masse spillere. Jeg kan ikke lide at være to’er, men vi kan ordne det i morgen.

Er der pres for at spille højere oppe på banen?

Jeg har stor respekt for folks meninger, men det mest angribende hold er det, som har flest skud og scorer flest mål. Hvis du ser på Madrid, er dette tilfældet. Vi vil prøve at være mere effektive.

Har du snakket med James?

Det første jeg gjorde var at hilse på ham og snakke med ham. Jeg er glad for at han er kommet tilbage i god behold. Der er ingen problemer. Han er en stor spiller, som er til rådighed. Fra starten af har vi ønsket, at han skal score en masse mål

Om Ramos

Han har det fint med at gå ind til kampen. Han gør en indsats og det sætter vi pris på. Han er vores anfører, han har brug for at være der og han vil være der.

Vil James starte inde?

Han er i truppen og kan starte i morgen.

Om Cristiano

Spillerne oppe foran har frihed til at bytte positioner. Da de scorede en masse mål sagde alle, at det var brillante. Når de ikke gør, bliver der sagt, at de er i spændetrøje. Cristiano er vital og han har selvtillid. Han er en garanti for holdet og han vil score en masse mål. Det vigtigste for ham er, at føle sig glad og score mange mål.

Ændrer Messi systemet?

Madrid har en spillestil der går efter at vinde og score mange mål og det vil vi gøre uafhængigt af hvem vi møder. Vi har ikke fokus på modstanderen, vi forsøger at gøre tingende på den måde, vi skal gøre dem på.

Spiller BBC?

Du kan se, at de alle er i truppen.

Er der meget på spil for dig?

Der er tre meget vigtige point på spil.

Om Keylor

Hans skade er i bedring. Han har trænet et par gange med holdet, og jeg er optimistisk.

Er Barcelona favoritter?

Vi spiller hjemme foran vores egne fans. Jeg mener, at Madrid er favoritter. Det bliver en hård kamp, men en god en for fansene.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.