breaking news

Benzema kommer Real Madrid til undsætning

24. august 2015 | af René Bresson
Benzema kommer Real Madrid til undsætning
Generel info
0

Karim Benzema ser ud til at være klar til at komme et målfattigt Real Madrid-hold til undsætning. Franskmanden er formentlig klar til næste ligakamp imod Real Betis.

Med offensive stjerner som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og James Rodríguez plejer Real Madrid ikke at have de store problemer med at score masser af mål. Det er dog midlertidig, hvad kongeklubben i øjeblikket har. Senest blev det til 0-0 i ligadebuten imod Sporting Gijón i aftes. Men nu ser hjælpen ud til at være på vej. Karim Benzema gennemførte nemlig første del af mandagens træning uden problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 4. august meddelte Real Madrid, at Benzema var blevet ramt af en muskelskade efter holdets tur til Australien og Asien. Franskmanden missede efterfølgende træningskampene imod Bayern München, Valeranga og Galatasaray samt gårsdagens ligakamp imod Sporting Gijón. Klubben regner stærkt med, at Benzema er klar til lørdagens kamp imod Real Betis (klokken 22:30).

Mens den franske stjerneangriber har været skadet, har der været vedvarende rygter om hans mulige afgang til Arsenal, men den mulighed er udelukket. Real Madrid har mere end nogensinde brug for en central frontangriber, der kan få gang i den madrilenske offensiv.

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Benzema: Et skifte har aldrig været på tale
Benzemas bedste sæsonstart

Comments are closed.