breaking news

Benzemas bedste sæsonstart

22. september 2015 | af Louay Awada
Benzemas bedste sæsonstart
Generel info
0

Karim Benzema er i gang med sin bedste sæsonstart nogensinde i sin syvende sæson for Real Madrid. I morgen har han muligheden for at tangere sin bedste scoringsstime for Real Madrid med en scoring mod Athletic Bilbao.

Rafa Benítez udtalte i august måned følgende om Benzema:

– Jeg har sagt mange gange, at Benzema er en fremragende angriber. Derfor har jeg givet ham den udfordring at score 25 mål for at motivere ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil videre må man sige, at motivationen har hjulpet på franskmandens målhumør: Benzema har scoret i sine første fire kampe i denne sæson. I lørdags blev han matchvinder med sin hovedstødsscoring mod Granada. En scoring i hver kamp, Benzema har spillet, betyder, at han er i gang med sin bedste scoringsmæssige start i karrieren. Real Betis, Espanyol, Shakhtar Donetsk og Granada er de hold, som det er gået ud over.

Benzemas bedste målstimer for Real Madrid daterer sig tilbage til marts 2011 og sidste sæson i oktober og november måned, hvor han fik scoret fem kampe i træk. I sidste sæson fik franskmanden scoret 15 ligamål og seks mål i Champions League. Han gik i alt glip af seks kampe på grund af skader i sidste sæson.

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Benzema kommer Real Madrid til undsætning
Benzema: Et skifte har aldrig været på tale

Comments are closed.