Betting på Atl. Madrid – Real Madrid

2. oktober 2015 | af René Bresson

Til weekendens lokalderby imellem Atlético Madrid og Real Madrid vil der være massere af fodboldfans, som sætter penge på deres fodboldkendskab. Livetipsportal.com er et nyt betting site, som dækker samtlige ligaer og kampe i Europa og giver al den nødvendige betting info til at sætte et profitabelt væddemål på Atl. Madrid – Real Madrid.

La Liga er enormt populær i Danmark, og den bedste spanske række får massere af opmærksomhed – specielt op til et lokalderby. De danske bookmakere har selvfølgelig også bidt mærke i rivalopgøret i La Liga, og odds fans vil have massere af muligheder for at finde nogle gode bets til kampen.

Bedste bookmaker til betting på Atl. Madrid – Real Madrid

Betting sitet livetipsportal.com har kigget nærmere på, hvilken bookmaker der er mest oplagt at sætte sine La Liga-væddemål hos. Én bookmaker skiller sig ud – og det er Unibet.

Unibet er kendt blandt de fleste odds- og betting entusiaster, men til netop betting på La Liga tilbyder de noget ekstra. Hos Unibet kan du nemlig livestreame La Liga gratis, få pengene retur på missede La Liga-bets, og hvis du åbner en konto via livetipsportal.com, får du oven i købet op til 1500 kr. i velkomstbonus.

Nyt fodbold- og betting site

Oddssiden Livetipsportal tilbyder både erfarende odds spillere og almindelige fodboldfans massere af inputs og info til at sætte et odds på fodbold. Til nye spillere har livetipsportal.com samlet de bedste danske bookmakere, lavet test af deres mobile betting apps samt gennemgået og anmeldt bookmakernes odds bonusser.

Betting index

Mere erfarne spillere kan gøre brug af nyheder og odds tips samt et betting index, der automatisk beregner de væddemål, som har størst værdi. Med data, der strækker sig over 60 år tilbage og nøje tilrettelagte betting algoritmer finder LTP’s betting index frem til de bedste bet og er et godt udgangspunkt til at finde nogle gode væddemål på fodbold.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.