Borja Mayoral kan få chancen imod Atlético Madrid

25. februar 2016 | af René Bresson

Karim Benzema missede weekendens kamp imod Málaga på grund af en skade. På bænken sad 18-årige Borja Mayoral, der dagen inden havde spillet (og scoret) for Real Madrid Castilla. Real Madrid får besøg af ærkerivalerne fra Atlético Madrid på lørdag, og ifølge AS får den unge angriber muligvis sit livs chance, såfremt Benzema ikke bliver klar til opgøret. Mayoral er i gang med en formidabel sæson.

Borja Mayoral er navnet på Real Madrids nye store håb for fremtiden. Den nære fremtid. Angriberen bliver nemlig ved med at imponere med sine mange mål og fremragende detaljer. Zizou kender ham ganske godt fra sin tid som Castilla-træner, og i tirsdags var franskmanden da også vidne til angriberens to mål imod Manchester City i UEFA Youth League. Det andet mål var som at se Cristiano Ronaldo i aktion (se det her).

Mayoral har scoret 11 gange for Castilla i denne sæson og syv gange i Youth League. Han fik debut for førsteholdet den 31. oktober sidste år imod Las Palmas (3-1) i La Liga, og han har trænet med førsteholdet under både Ancelotti, Benítez og nu Zidane. Siden sæsonen 2012-2013 har han scoret imponerende 148 mål(!).

Real Madrids skadesproblemer i angrebet, hvor Gareth Bale og Karim Benzema begge er på skadeslisten, gør, at Mayoral muligvis kan få sit livs store chance på lørdag.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.