Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Butragueño om Copa del Rey-lodtrækning: Kunne have været en Champions League-lodtrækning

Butragueño om Copa del Rey-lodtrækning: Kunne have været en Champions League-lodtrækning

23. december 2016 | af René Bresson

Real Madrid trak i dag de forsvarende Europa League-mestre fra Sevilla, da der blev trukket lod til Copa del Rey-ottendedelsfinalerne. Real Madrids direktør for internationale relationer, Emilio Butragueño, forventer to svære kampe.

Emilio Butragueño var som altid Real Madrids repræsentant, da der i dag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne i denne sæsons Copa del Rey. Skæbnen ville, at kongeklubben skal møde Sevilla, og det fik Butragueño efterfølgende lov at kommentere på:

– Sevilla var en af de sværeste modstandere, vi kunne trække. Det kunne lige så godt have været en Champions League-kamp, men forhåbentligt går vi videre til kvartfinalerne i begge turneringer, udtalte Butragueño ifølge AS.

Men det bliver ikke nemt.

– Vi skal gå ind til kampene med fuld fokus for at gå videre.

Spanieren ser den første kamp på Santiago Bernabéu som nøglen til at gå videre.

– Drengene kommer tilbage (fra juleferien, red.) næste uge, og vi bliver nødt til at forberede hjemmekampen godt, så vi kan få et godt resultat, for vi ved, hvor svært det er at spille i Sevilla med et entusiatisk publkum, der gør, at de (Sevilla) præsterer på et meget højt niveau.

Første kamp spilles på Santiago Bernabéu 3. eller 4. januar, mens returkampen i Sevilla finder sted ugen efter. Kongeklubben vender allerede tilbage til Sevilla samme uge, idet de søndag den 15. januar møder andalusierne i LaLiga.

Copa del Rey-ottendedelsfinalerne

Copa del Rey-ottendedelsfinalerne

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.