Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Cadena Cope: Pepe takker ja til kæmpeløn i Kina

Cadena Cope: Pepe takker ja til kæmpeløn i Kina

25. januar 2017 | af René Bresson

Ifølge Cadena Cope har Pepe sagt ja til at skifte til den kinesiske Superliga fra næste sæson. Pepe står til at få næsten tredoblet sin nuværende løn i Real Madrid.

Rygterne har tidligere svirret, og ifølge Cadena Copa bliver rygterne til en realitet inden længe: Pepe forlader Real Madrid til sommer og drager til Kina, hvor Hebei China Fortune har tilbudt ham en årsløn på hele 15 mio. euro, næsten tre gange så meget som de 5,5 mio. euro, han tjener på nuværende tidspunkt i Real Madrid. I Kina ville han blive genforenet med den tidligere Real Madrid-træner Manuel Pellegrini, som står i spidsen for den kinesiske klub.

Pepe, der fylder 34 år i næste måned, har kontraktudløb den 30. juni i år og har siden den 1. januar frit kunnet forhandle med andre klubber. Den portugisiske landsholdsstjerne har haft et tilbud om etårig kontraktforlængelse på bordet fra Real Madrid, men han har angiveligt ønsket en toårig forlængelse.

Portugiseren er, som flere andre af hans holdkammerater, i øjeblikket på skadeslisten med en skade i læggen, der forhindrede ham i at deltage ved VM for klubhold i december sidste år, og som altså fortsat holder ham ude af spillet.

Pepe ville blive den sjette udlænding i den kinesiske trup, hvis skiftet går igennem. I forvejen har Hebei Lavezzi, Mbia, Aloisio, Gervinho og Ersan Gulum i truppen. Reglerne i den kinesiske liga foreskriver dog, at det kun er tilladt at have tre udlændinge på banen ad gangen.

ElMadrid.dk følger situationen tæt.

Seneste nyt:

Colombiansk medie: James Rodríguez ude med ny skade

Sergio Ramos slår sin personlige målrekord

Real Madrid går glip af Alexander Isak – skifter til Borussia Dortmund i stedet

Gode nyheder til Modric, dårlige nyheder til Marcelo

Real Madrid er ikke længere verdens rigeste fodboldklub

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.