breaking news

Carvajal: Champions League er det vigtigste

14. september 2015 | af Louay Awada
Carvajal: Champions League er det vigtigste
Pressen
0

På dagens pressekonference forud for morgendagens kamp sagde Carvajal blandt andet, at “Real Madrid er ikke forpligtet til at vinde Champions League, men at man i det mindste er med i kapløbet.”

Champions League: “Champions League er den vigtigste turnering på klubniveau, og Real Madrid er den bedste klub; vi er ikke forpligtet til at vinde, men i det mindste at være med i kapløbet.”

Rafa Benítez: “Han er meget opsat på at arbejde på alle de defensive aspekter af holdet. Vi har ikke lukket nogle mål ind i de første runder i ligaen. Det vigtigste er at sikre, at vi er en enhed, når vi har bolden. Jeg tror, at det er en strategi, der vil skaffe os mange point. Træningen er ikke meget anderledes end det, vi er vant til.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Bernabéu i morgen: “Vi ser alle virkelig frem til denne kamp. Alle ved, hvad det betyder, og vi starter ud på hjemmebane. Vi skal op mod en stor modstander.”

Cristianos fem mål i weekenden: “Enhver der spiller fodbold ved, at det ikke er let at score fem mål i en kamp. Ingen af holdene, vi spiller mod, er walkovers, og alle ved, at vi spiller i den bedste liga i verden. Cristiano er den bedste spiller i verden.

Uden Bale på højre kant: “Det betyder ikke noget for mig, om det er Bale, Isco, James eller Lucas Vázquez, der spiller i min side. I sidste sæson spillede jeg også med James og Isco. Det vigtigste er, at vi ved, hvad vi skal gøre på banen, og at vi spiller med engagement. Dette er min tredje sæson med Bale, og vi forstår hinanden perfekt.”

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.