Champions League-debut til Zinedine Zidane

16. februar 2016 | af Mirwais Raghestani

Zinedine Zidane talte til pressen forud for onsdagens Champions League-opgør i ottendedelsfinalen mod AS Roma. Det er i øvrigt Real Madrid-trænerens debut i Champions League som træner. 

Om kampen: Vi skal præstere, som vi har gjort den seneste tid. Vi prøver altid at lægge et hårdt pres fra starten i vores kampe. Vi ved, at det bliver en svær kamp i morgen. Vi spiller på udebane mod Roma, der ved, hvordan man skal spille. Men jeg er rolig, for vi har haft en god uge, og vi er forberedte.

Den italienske forbandelse: Vi vil forsøge at gøre vores bedste, og så må vi se, hvad der sker. Hvad der er sket tidligere, er fortid. Vi må se fremad og koncentrere os om, hvad vi kan gøre for at gå videre til næste runde.

Marcelo: Han spiller, hvis han er 100 procent klar, og det tror jeg, han er. Han er selv rolig og har brug for en god nats søvn, og så må vi se i morgen. Men det vigtigste for ham er, at han er helt klar.

Trænerdebut i Champions League: Det er specielt for klubben, for mig og mest af alt for spillerne. Vi kender alle til klubbens historie med Champions League. Det vigtigste for os er at være forberedte, og at vi har det godt. Vi kommer til at give os fuldt ud.

Første kamp i Champions League: Jeg husker ikke min første kamp som spiller i Champions League. Jeg koncentrerer mig om kampen mod Roma. Jeg har et fokuseret hold, og det kan jeg godt lide. Det gør mig mere rolig.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.