Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Cristiano er fortrøstningsfuld: Vi kan genvinde Champions League

Cristiano er fortrøstningsfuld: Vi kan genvinde Champions League

12. september 2016 | af René Bresson

Real Madrid og Cristiano Ronaldo indleder på onsdag titelforsvaret i Champions League, når kongeklubben møder portugiserens første klub som professionel, Sporting Lissabon. I den forbindelse har UEFA interviewet verdensstjernen. Her bringer ElMadrid.dk interviewet.

Hans møde med Sporting Lissabon
“Det bliver en special kamp, da jeg skal møde et specielt hold. Det var mit ønske at spille imod Sporting igen. Jeg synes, de har et godt hold og en god træner. Det bliver et specielt øjeblik i mit spil, selvom jeg allerede har spillet imod dem i Champions League på samme måde som med Benfica og Porto. Det er et privilegium for mig at spille imod dem.”

En svær gruppe
“Det er nogle svære hold. Vi har før mødt Borussia (Dortmund) og tabt. Vi ved, det er et svært hold, især på deres bane, for de har nogle fantastiske fans. Jeg har aldrig spillet i Varsovia, så jeg kender ærligt talt ikke så meget til dem, men det bliver en ny og stor oplevelse. Men jeg håber ikke, at vi løber ind i nogen overraskelser, og at vi vinder begge kampe.”

Ønsket om at vinde Champions League for anden gang i træk
“Det er en udfordring, en stor udfordring. Jeg tror, vi har muligheden for at vinde den igen. Vi ved, det er en svær turnering og på ingen måde nem, men vi vil forsøge. Vi vil tage én gang ad gangen, og først vil vi tænke på gruppespillet, for efter min mening er det en svær gruppe. Vi tager et skridt ad gangen, og så ser vi, hvordan turneringen udvikler sig. Men jeg tænker positivt, og jeg tror, det er muligt at vinde den igen.”

Den bedste sæson i hans karriere
“Hvad angår titler, så ja, jeg tror, det var min karrieres bedste sæson. Efter at have vundet Champions League var det kulminationen på et ekstraordinært år at gøre det samme med EM. Jeg har aldrig haft en bedre sæson kollektivt eller personligt, idet jeg også blev topscorer i Champions League og spillede et godt EM. Og så lykkedes det os at vinde de to største titler, så det var en fremragende sæson for mig.”

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.