Cristiano: Jeg er blevet misforstået

28. februar 2016 | af René Bresson

Cristiano Ronaldo bragte sig selv i centrum efter gårsdagens el derbi-nederlag på Santiago Bernabéu, da han i mixed zone kom med nogle kontroversielle udtalelser. “Jeg blev misforstået”, har portugiseren senere gjort klart. Læs alle hans udtalelser her.

– Det irriterer mig, at folk siger, at Cristianos niveau er dalet, og at det er grunden til, at Real Madrids niveau er dalet. Hvis alle var på mit niveau, ville vi ligge nummer et.

– Jeg bliver altid stillet åndssvage spørgsmål her i Spanien. Man skulle tro, jeg var lort, men tallene lyver ikke, statistikkerne snyder aldrig, det er nemt.

– Jeg ved ikke, om det skyldes den dårlige forberedelse i starten (af sæsonen, red.), men vi får mange skader, og det skader os. Jeg vil ikke se ned på nogen, nogen holdkammerat, men når de bedste ikke spiller, Bale, Benzema… Jeg kan godt lide at spille med Karim, og hvis han ikke spiller, er det sværere. Og med Bale, med Marcelo. Danilo (der erstattede den skadede Marcelo i aftes, red.) var den bedste på banen, men over en hel sæson er det svært. Jeg siger ikke, at Jesé, Lucas eller Kovacic ikke er gode, men… ja.

– For at vinde en turnering har du brug for de bedste. Vi har beklageligvis de bedste skadet. Det er et faktum, sandheden. Jeg taler ikke ned til nogen. Hvis du ikke har de bedste, vinder du ikke turneringen. Bale, skadet, Pepe. Karim er ikke på hundrede procent. Marcelo er skadet. Det er svært, det er ikke nemt at vinde en lang turnering, hvis du ikke har de bedste spillere tilgængelig, og jeg mener, det er vores største fejl i år.

– Hvis Neymar, Suárez og Messi næsten altid var skadet, ville Barcelona ikke være, hvor de er. Måske, men jeg tror det ikke. Det er svært at vinde en turnering uden de bedste.

Cristiano Ronaldos udtalelse om, at Real Madrid ville ligge nummer et, hvis alle bare var på hans niveau, spredte sig hurtigt, men portugiseren blev misforstået. Det udtalte han efterfølgende til AS:

– Mine udtalelser er blevet misforstået. Jeg sagde ikke, at jeg er bedre end de andre. Jeg refererede til de fysiske del og skaderne. Vi har haft vigtige spillere som Pepe, Bale, Benzema og Marcelo skadet. Det har skadet os og gjort, at vi ikke har kunnet spille på vores vanlige niveau. Jeg respekterer fuldt ud mine holdkammerater, og det var aldrig min intention at fornærme dem. Jeg føler mig ikke bedre end nogen.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.