breaking news

Cristiano Ronaldo afviste årsløn på 100 mio. euro

4. januar 2017 | af René Bresson
Cristiano Ronaldo afviste årsløn på 100 mio. euro
Transfermarkedet
0

Cristiano Ronaldo afviste for nyligt et tilbud fra en kinesisk klub, som stod klar til at betale portugiseren en årsløn på astronomiske 100 mio. euro om året. Det afslører hans agent i et interview med Sky Sports i Italien. Sidste måned var der forlydender om, at holdkammeraten Pepe kunne være på vej til Kina.

Real Madrids superstjerne og firedobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo underskrev tilbage i november sidste år en ny femårig kontrakt med Real Madrid, der ifølge den portugisiske avis Correio Manha indbringer ham 23,6 mio. euro netto om året. Nu afslører Cristianos agent, Jorge Mendes, at en kinesisk storklub for nyligt tilbød portugiseren en forbedret kontrakt, der ville se ham tjene mere end 100 mio. euro om året, en klækkelig lønforhøjelse. Jorge Mendes afslører i et interview med Sky Sports også, at den asiatiske klub ville sende 300 mio. euro afsted til Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er kommet et bud fra Kina på 300 mio. (euro) til Real Madrid og mere end 100 mio. euro årligt til spilleren (Cristiano, red.), udtalte Jorge Mendes, der samtidig gjorde klart, at Cristiano med det samme har takket nej.

– Men penge er ikke alt. Real Madrid er hans liv. Cristiano er lykkelig i Real Madrid, og det er en umulighed, at han tager til Kina.

Kina vil være en stor fodboldmagt
Klubberne i den kinesiske Super League brugte i 2016 mere end 400 mio. dollars på nye spillere, efter at den kinesiske præsident Xi Jinping gjorde klart, at han frem mod 2050 ønsker at gøre Kina til en stor fodboldmagt. Bl.a. er Carlos Tévez for nyligt skiftet til Shanghai Shenhua, som de næste to sæsoner vil betale argentineren 40 mio. dollars om året, hvilket gør ham til den bedst betalte fodboldspiller i historien. Oscar er et andet eksempel på en spiller, der netop er skiftet til kinesisk fodbold. Brasilianeren er nu den andenbedst betalte spiller i verden med 24 mio. euro i årsløn. Kinas penge lokker, men de har altså ikke kunnet lokke verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.