Cristiano Ronaldo blev hyldet på Santiago Bernabéu

2. oktober 2015 | af René Bresson

Real Madrid afholdt i dag en speciel hyldestceremoni på Santiago Bernabéu til ære for Cristiano Ronaldo, der med sine scoringer imod Malmö i midtugens Champions League-kamp blev den mest scorende Real Madrid-spiller i historien. ElMadrid.dk bringer her superstjernens udtalelser ved begivenheden. Blandt andet indrømmede portugiseren, at han på det seneste har været lidt grov over for pressen.

– Det er en stor ære for mig at modtage denne hæder. Da jeg tog trøjen på for første gang, havde jeg aldrig turdet håbe på at blive den mest scorende spiller i den største klub i verden. Jeg er meget glad for at have overhalet min ven Raúl og afdøde Di Stéfano. Jeg er meget glad.

– Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til alle mine holdkammerater, for uden dem havde det ikke været muligt. Tak til alle de trænere, jeg har haft, lige fra Pellegrini, Mourinho, Ancelotti og til Benítez. De har altid hjulpet mig i min karriere. Tak til Real Madrid Fundación, hjælpetrænerne og fysioterapeuterne. Hvis jeg har glemt nogen, undskylder jeg, for det er ikke et nemt øjeblik at snakke i.

– Jeg vil også gerne sige tak til pressen, som er her. Jeg ved, jeg på det seneste har været lidt grov over for dem. Men det er en del af min måde at være på.

– Også tak til mine venner, Jorge Mendes og min mor. Og tak til præsidenten for dette smukke akt, som bevæger mig, og som jeg ikke havde forventet. Derfor vil jeg sige tak til alle, og ¡Hala Madrid!

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.