Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Cristiano Ronaldo brød tavsheden efter hattrick

Cristiano Ronaldo brød tavsheden efter hattrick

16. september 2015 | af René Bresson

Cristiano Ronaldo brød i går sin medietavshed, da han udtalte sig til medier med tv-rettigheder til Champions League. Han ville dog ikke snakke med de spanske medier, som dermed fortsat oplever et boykot af den portugisiske superstjerne, som er træt af deres falske historier.

Real Madrid vandt i går med 4-0 imod ukrainske Shakhtar Donetsk i første spillerunde i denne sæsons udgave af Champions League. Cristiano Ronaldo scorede et hattrick, der betyder, at han med otte mål i de seneste to kampe har sagt farvel til den målkrise, han har oplevet i starten af denne sæson.

– Vi er inde i en god periode. Man er nødt til at fremhæve holdets hårde arbejde. Vi var sikre i forsvaret, og holdet udførte et godt stykke arbejde. Shakhtar spillede rigtigt godt, det er et hold, som har bolden meget, men det var Real Madrids dag i dag (i går, red.), og vi vandt med godt spil, udtalte Cristiano Ronaldo ifølge Marca efter sejren.

– Vi ved, at opstartssæsonen er mindre vigtig, og at vi var nødt til at indlede ligaen og Champions League godt. Vi indledte ligaen lidt dårligt med en uafgjort, men siden da har vi gjort det godt, er mere konstante og er inde i en god stime, udtalte han.

Cristiano var offer for kritik under sin målkrise, men det har vendt sig på kort tid efter hans otte mål.

– Før var jeg dårlig, og nu er jeg god, fordi jeg har scoret otte mål. Jeg er meget glad og takker mine holdkammerater for den tillid, de har vist mig, tilføjede portugiseren.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.