Cristiano Ronaldo, kongen af de sociale medier

27. august 2015 | af René Bresson

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Apple Tree Communications er Cristiano Ronaldo – måske ikke så overraskende – den mest fulgte fodboldspiller på de sociale medier.

Cristiano Ronaldo er kongen af de sociale medier. Den portugisiske superstjerne har intet mindre end 167 mio. følgere på de sociale medier. Dermed overgår han FC Barcelonas Lionel Messi, der har lidt over 100 mio. følgere. Messi har ikke Twitter, men selvom man fratrækker Cristianos 37,5 mio. følgere på Twitter, så er han fortsat den mest fulgte fodboldspiller på nettet. Faktisk er Messi ikke den andenmest fulgte spiller på de sociale medier. Hans holdkammerat, Neymar, overgår nemlig Messi med 400.000 følgere og indtager derfor andenpladsen.

Den andenmest fulgte spiller på de sociale medier i Real Madrid er James Rodríguez med 47 mio. følgere. Gareth Bale er nummer tre med 38 mio. følgere.

Blandt klubber er det ærkerivalerne fra FC Barcelona, der ligger øverst på listen med Real Madrid på en andenplads. La Liga har 304 mio. følgere i alt over for Premier Leagues 285 mio.

Cristiano er desuden med mest fulgte sportsatlet på Twitter med sine 37,5 mio. følgere. Nummer to på den liste er basketballstjernen Lebron James, der følges af 23,4 mio. personer.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.