Cristiano Ronaldo modtog Guldstøvlen

13. oktober 2015 | af Louay Awada

I dag modtog Cristiano Ronaldo Pichichi-trofæet, som Marca uddeler hvert år til La Liga-topscoreren. I sidste sæson scorede portugiseren hele 48 mål i bare 35 kampe.

Efter Ronaldo modtog sin fjerde Guldstøvle sagde han følgende:

– Tak til alle for at være her. Det er et smukt øjeblik i mit sportslige liv. At vinde den fjerde Guldstøvle er en ære og et stort privilegium. Denne pris er meget vigtig for mig. Tak til mine holdkammerater, for uden dem ville jeg ikke have chancen for at vinde den. Tak til lægestaben og alle der hjælper mig med at være i god fysisk form. Jeg er aldrig tilfreds, jeg vil altid have mere. Jeg ønsker støvle nummer fem, seks… Real Madrid skal altid vinde titler, og dette år er ikke anderledes. Vi ønsker at vinde La Liga, Champions League, Copa del Rey… Tak og jeg håber at se jer igen næste år.

Cristiano overhaler dermed Messi, som er oppe på tre Pichichi-priser.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.