Cristiano Ronaldo til AS: Stopper i Real Madrid i fyrrerne

3. juni 2016 | af René Bresson

Real Madrids fans kan nyde godt af Cristiano Ronaldos mål i mange år endnu. Læs her, hvad portugiseren sagde til AS i dag.

Cristiano Ronaldo lader i disse dage sine batterier op på Ibiza, før han slutter sig til den portugisiske landsholdstrup. Der fik AS mulighed for at snakke med verdensstjernen, der stadig glæder sig over den nylige Champions League-triumf:

– Jeg er super lykkelig over at have vundet la Undécima, og nu tænker jeg på EM. Vi vil gerne glæde Portugal ved at vinde det, da det er noget, den portugisiske befolkning fortjener, sagde Cristiano til AS.

Cristiano ønskede også at sende en besked til Real Madrids fans om sin fremtid:

– Jeg ender min karriere i Real Madrid, når jeg er mere end 40 år. Jeg er meget glad her, og jeg arbejder hårdt på, at det vil lykkes.

Real Madrid og Jorge Mendes, Cristianos agent, har været i dialog om portugiserens forlængelse i ugevis, og dialogerne er yderst positive. Cristianos nuværende kontrakt udløber i 2018.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.