Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
De Gea-fadæsen: Keylor Navas får undskyldning og lønforhøjelse

De Gea-fadæsen: Keylor Navas får undskyldning og lønforhøjelse

4. september 2015 | af René Bresson

Keylor Navas har Real Madrids fulde støtte, på trods af at klubben forsøgte at erstatte ham med David de Gea indtil det sidste. En plan, der som bekendt mislykkedes. Real Madrid har efterfølgende givet Navas en undskyldning og kommer formentlig også til at give ham en lønforhøjelse inden længe.

Efter hændelserne den 31. august, sidstedagen af sommerens transfervindue, valgte Florentino Pérez og José Ángel Sánchez ifølge Cope og Cuatro at tage et smut forbi træningsanlægget i Valdebebas for at udtrykke deres fulde støtte Keylor Navas. Samtidig planlægger Real Madrid at give costaricaneren en lønforhøjelse svarende til den, han ville have fået af Manchester United, såfremt skiftet var gået igennem. Det betyder, at Navas kan se frem til en fordobling af sine nuværende to mio. euro til fire mio. euro.

Keylor Navas sad ombord på et privatfly i over en time

Dagen i mandags var noget af en rutsjetur for Navas, der i mere end en time befandt sig om bord på et privatfly, der aldrig endte med at lette. Manchester United forestillede sig, at han rejste til England for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden han skrev under på en kontrakt med klubben, men dette nægtede Real Madrid, fordi det ikke ville gøre andet end at forsinke handlen. Så Navas, hans kone og hans agent sad i flyet og ventede på et afgangssignal, der aldrig kom. I stedet endte de med at forlade flyet og sætte kurs mod Valdebebas for at få lægetjekket på plads der i stedet. Under lægetjekket var Rafa Benítez til stede for at ønske ham held og lykke med fremtiden. Som aftenen skred frem, begyndte problemerne for alvor at melde sig. Keeperen havde et problem med en af kontraktens klausuler, men United ville ikke acceptere klagen fra Navas-lejren, og i stedet så Navas og hans agent sig nødsaget til at acceptere klausulen i den nye kontrakt. Men der stoppede problemerne ikke. United valgte nemlig at sende Navas’ agent, Ricardo Cabañas, en kontrakt på 18 sider skrevet på et engelsk fyldt med tekniske termer, som agenten skulle læse, underskrive og sende tilbage til den engelske klub på en halv time… Det lykkedes dog for agenten. Derefter opstod de andre problemer, som endte med at koste handlerne, der skulle sende De Gea til Real Madrid og Navas til United.

Om morgenen tog en lykkelig Navas, på trods af hændelserne, hen til Valdebebas for at træne alene, hvilket han også har gjort i løbet af ugen, hvor hans holdkammerater har været samlet med deres respektive landshold. Costaricaneren tog som bekendt ingen steder, fordi hans fremtid skulle løses. På træningsanlægget mødtes han med Benítez, der aftenen forinden havde givet ham et afskedskram. Men der er gensidig professionel respekt mellem de to parter.

Real Madrid, som institution, gav i tirsdagens Keylor Navas en undskyldning for hændelserne om mandagen og takkede ham for at stå til rådighed for det, der nu engang var Real Madrids plan.

Et nyt kapitel for Keylor Navas

Keylor Navas bebrejder dog ikke klubben for noget, og han er blot lykkelig for, at han nu kan indlede et nyt kapitel som Real Madrids førstekeeper i sæsonen 2015/16. Santiago Bernabéu gav ham en velfortjent klapsalve sidste hjemmekamp, og de er med sikkerhed klar til at gentage kunststykket den 15. september, når Real Madrid tager mod Shakhtar Donetsk i første spillerunde af Champions League.

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.