Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
De Geas fremtid afgøres den 31. august

De Geas fremtid afgøres den 31. august

28. august 2015 | af René Bresson

David de Geas fremtid afgøres den 31. august – på sidstedagen af sommerens transfervindue. Manchester United afventer Real Madrids sidste bud.

David de Gea går rundt i Manchester og lider i disse dage. Hans engelske klub har dog ikke i sinde at gøre en ende på hans smerter før den sidste dag af transfervinduet på mandag – måske. Manchester United forlanger angiveligt 40 mio. euro for De Gea, hvilket Real Madrid ikke er villige til at betale for keeperen, der kan skifte til klubben kvit og frit næste sommer.

De Gea kan ikke forestille sig endnu en sæson i Manchester under Louis van Gaal, der over for ledelsen har insisteret på, at man ikke opfylder De Geas ønske om at skifte til Real Madrid. Hollænderen vil have, at målmanden bliver i England i et år mere.

Imens forbereder man i Madrid en sidste offensiv til sidstedagen, på trods af at man ikke er villige til at efterleve Uniteds krav om at betale 40 mio. euro. På mandag forventes det, at Jorge Mendes, De Geas agent, får en afgørende rolle i forhandlingerne som mellemmand.

Ifølge Marca har United allerede en aftale i hus med en anden målmand, hvis De Gea ender med at skifte til Real Madrid. Og den målmand er ikke Keylor Navas, der ellers har været nævnt som en mulig afløser. Costaricaneren drømmer om at fortsætte i Real Madrid, selvom De Geas ankomst ville gøre det ualmindelig svært for ham at få spilletid også i denne sæson. Derfor kan Navas stå over for sine sidste fire dage som Real Madrid-spiller. Det er noget af et paradoks, når man tænker på, at han starter inde imod Real Betis i morgen.

På mandag kommer den endelige afklaring på De Gea-transfersagaen, der har varet hele sommeren. Den spanske keeper rejser til Madrid for at slutte sig til den spanske landsholdstrup, efter Manchester United har mødt Swansea på søndag. Spørgsmålet er, om han vender tilbage eller ej.

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.