breaking news

Di María udtaler sig om det kommende gensyn med Real Madrid

22. september 2015 | af René Bresson
Di María udtaler sig om det kommende gensyn med Real Madrid
Pressen
0

Ángel di María skiftede i sommer fra Manchester United til Paris Saint-Germain efter en skuffende sæson for “De Røde Djævle”, som han altså kun nåede at spille for en enkelt sæson. Skæbnen vil det, at Di María møder sin gamle klub Real Madrid i denne sæsons udgave af Champions League-gruppespillet. Vil argentineren fejre en eventuel scoring mod madrilerne?

I udtalelser til UEFA’s officielle hjemmeside siger Di María følgende:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Da jeg vidste, at jeg skulle flytte til Paris, sagde jeg til min kone, at jeg var sikker på, at vi ville trække Real Madrid. Jeg ved ikke, hvordan folk kommer til at tage imod mig, men vi vandt la ‘Décima’ og mange andre titler sammen, og i min sidste kamp – imod Atlético Madrid – gav fansene mig en stående ovation, da de vidste, at jeg skulle til Manchester. Jeg tror, at det bliver rigtig fedt at vende tilbage til Bernabéu. Hvis jeg scorer, vil jeg ikke fejre det. Alt, jeg har opnået med klubben, er stadig i mit hjerte.

Real Madrid møder Paris Saint-Germain den 21. oktober i Paris i tredje spillerunde af Champions League-gruppespillet. Den 3. november spilles returopgøret på Santiago Bernabéu. Se det fulde kampprogram her.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.