Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Endelig: Lucas Silva tilbage efter 424 dage

Endelig: Lucas Silva tilbage efter 424 dage

24. oktober 2016 | af René Bresson

Lucas Silva trænede i dag med Real Madrid-truppen for første gang i intet mindre end 424 dage. Han var udlejet til franske Marseille sidste sæson og har været på sidelinjen, siden han den 11. juli dumpede lægetjekket i Sporting Lissabon på grund af en uregelmæssig hjerterytme. Nu er han tilbage.

Real Madrid indledte i dag forberedelserne til onsdagens Copa del Rey-kamp imod Cultura Leonesa. Dagens store nyhed var tilstedeværelsen af Lucas Silva, som ikke har trænet med Real Madrid-truppen siden 26. august 2015. Den brasilianske midtbanespiller blev diagnostiseret med et hjerteproblem af Sporting Lissabons lægestab den 11. juli i forbindelse med, at han gennemgik det obligatoriske lægetjek, inden hans lejeaftale kunne lukkes. Det er nogle uger siden, at brasilianeren begyndte at træne på Valdebebas, men det gjorde han på egen hånd, mens han ventede på de sidste resultater fra de undersøgelser, Real Madrids lægestab har foretaget de seneste måneder. Lucas Silva kommer dog ikke til at spille for Real Madrid i år, idet klubben ikke har indskrevet ham til nogen turnering. Planen er, at midtbanespilleren udlejes, når transfervinduet åbner til januar.

De seneste måneder har været et rent helvede for Lucas Silva, efter at han ikke bestod lægetjekket i Lissabon. Efter fire timers undersøgelser den 11. juli anbefalede den portugisiske lægestab klubben, at de ikke skrev kontrakt med brasilianeren, fordi de havde opdaget en uregelmæssig hjerterytme på spilleren. Siden da har han været igennem utallige prøver for at afgøre, om han kunne vende tilbage til fodbolden uden nogen risiko for at miste livet. Alle prøver har vist, at han ikke løber nogen risiko.

Nu har Lucas Silva så endelig taget det første skridt til at få karrieren tilbage på sporet, efter at han i dag trænede på lige fod med sine holdkammerater i Madrid. Nu mangler han blot, at en klub satser på ham til januar.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.