Florentino Pérez til Zidane: Du var verdens bedste spiller, nu er du verdens bedste træner

22. maj 2017 | af René Bresson

Real Madrid vandt i aftes deres 33. spanske mesterskab i klubbens historie. I dag besøgte truppen, den tekniske stab og ledelsen så Madrids rådhus, hvor de blev modtaget af byens borgmester Manuela Carmena.

For første gang i fem år lykkedes det i aftes Real Madrid at sikre sig det spanske mesterskab, da Málaga blev besejret med 0-2. Mesterskabet blev fejret med klubbens fans i Madrid hele natten, og traditionen tro skulle truppen i dag forbi Madrids rådhus for at blive hyldet endnu engang.

Florentino Pérez holdt i den forbindelse en tale, hvor der var stor ros til både truppen og Zinedine Zidane:

– Zizou er en af symbolerne på vores historie. Tak for alt, hvad du har givet os og giver os. Du var den bedste spiller i verden, og nu er du verdens bedste træner, sagde Florentino ifølge Marca til den franske legende og fortsatte:

– Vi drømmer om at komme tilbage den 4. juni (dagen efter Champions League-finalen, red.). Jeg ved, at truppen og den tekniske stab vil give deres sjæl for den 12. Champions League-titel. Vi har vundet den sværeste og mest konkurrencedygtige liga i verden med en stor indsats og ydmyghed. Vi lovede at vende tilbage, da vi var her for at fejre den ellevte (CHL-titel, red.), og det løfte har vi nu holdt, sagde han.

– Dette Madrid-hold scorede i alle spillerunder, og det viser, hvad vores holds klare filosofi er. Alle har været afgørende, og det beviser holdets ånd. Vores modstandere har gjort det svært for os, men holdet har et exceptionelt talent. Alle madridistas er glade for, hvordan vi har vundet mesterskabet, tilføjede Florentino.

– Denne by er vores oprindelse, og vi repræsenterer vores by, hvorend vi tager hen. Mange tak, borgmester, her er La Liga nummer 33, men vi vil gøre alt for at komme igen meget snart. Denne klub har ingen ejer, den ejes af medlemmerne og fansene overalt i verden, afsluttede Real Madrids præsident.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.