breaking news

Gode nyheder til Benítez inden el derbi

1. oktober 2015 | af René Bresson
Gode nyheder til Benítez inden el derbi
Generel info
0

James Rodríguez er kommet sig oven på sin muskelskade hurtigere end forventet, hvilket betyder, at han er klar til søndagens vigtige kamp imod Atlético Madrid. Bale, Danilo og Ramos er fortsatte tvivlsomme til kampen, men udsigterne ser gode ud. Det skriver Marca.

Efter en fremragende start på sæsonen for James Rodríguez, der straks gjorde en forskel, da han blev skiftet ind fra bænken i kampen imod Sporting Gijón, og efterfølgende scorede to suveræne mål imod Real Betis på Santiago Bernabéu, måtte den colombianske stjerne holde en pause, efter han blev skadet i en kamp imod Peru for sit landshold den 7. september. Det var forventet, at James ville være ude i en måned, men efter tre ugers tid er offensivstjernen klar igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er spørgsmålet så blot, om Benítez vil bruge colombianeren fra start på Vicente Calderón, eller om han gemmer ham til anden halvleg. Beslutningen kommer også til at afhænge af, hvorvidt Gareth Bale bliver klar til kampen. Ifølge Marca skulle waliseren gerne være kommet sig oven på sin skade, men hans deltagelse i kampen er dog fortsat usikker.

Danilo og Ramos bliver muligvis også klar

De skadede Danilo og Ramos befinder sig i samme situation som Bale. Klubben er imidlertid optimistisk og tror på, at alle er klar til mødet med Atlético, men det er endnu uvist.

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Sergio Ramos, et årti i Real Madrid
Cristiano Ronaldos frisparksstatistik i Real Madrid
Brexit kan have store konsekvenser for Real Madrid

Comments are closed.