Gunnarsson afviser arrogant kommentar fra Cristiano Ronaldo

17. juni 2016 | af René Bresson

Aaron Gunnarsson, den islandske landsholdsspiller, der spurgte efter Cristiano Ronaldos trøje efter kampen mellem Portugal og Island, afviser, at portugiseren skulle have svaret “hvem er du?”, som avisen Bild har hævdet.

Den tyske avis Bild berettede i denne uge om, at Cristiano i tirsdags skulle have svaret følgende, da Aaron Gunnarsson spurgte, om han måtte få hans trøje: “Min trøje? Hvem er du?”. Dette har selvfølgelig vakt harme på internettet, hvor Cristiano er blevet udstillet som usympatisk. Nu afviser Gunnarsson anklagen mod Cristiano.

– Det er korrekt, at jeg bad om hans trøje, men han spurgte mig ikke om, hvem jeg var. Han sagde, at det ikke var noget problem, men at vi skulle ordne det indenfor (i omklædningsrummet, red.). Jeg er træt af denne historie. Jeg vil gerne koncentrere mig om næste kamp. Det er fortid, og jeg har ikke mere at sige, udtalte islændingen ifølge AS.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.