breaking news

Her kan du se Real Madrid i weekenden

17. september 2015 | af Louay Awada
Her kan du se Real Madrid i weekenden
Generel info
0

Bold.dk har sikret sig rettighederne til alle kampene i denne runde af La Liga. Kampene kan ses helt gratis på deres hjemmeside.

Endnu har ingen danske tv-kanaler sikret sig rettighederne til La Liga i denne sæson. Dette betyder, at danske fans må nøjes med livescore eller finde alternative, men forringede måder at se spansk fodbold på.

Det laver Bold.dk om på i denne weekend, da man har sikret sig rettighederne til samtlige 20 kampe i La Liga og Serie A, som kan ses helt gratis.

– Vi er meget glade for at kunne hjælpe de mange danske fans af spansk og italiensk fodbold. De skal have lov til at se deres favorithold, og det får de nu mulighed for at gøre ganske gratis på bold.dk, siger direktør Denis Møberg Larsen til bold.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har det tekniske setup på plads, og glæder os til at vise storhold som Real Madrid, Barcelona og Juventus i løbet af weekenden.

Det er første gang nogensinde, at bold.dk sikrer sig rettigheder til at vise fodboldkampe direkte.

– Vi har en veludviklet webtv-sektion, med bidrag fra både klubber, DBU og vores samarbejde med Discovery Networks Denmark. Men det er første gang, at vi går ind på banen for livestreaming, siger Denis Møberg Larsen.

– Det gør vi fordi vi ønsker at være hjemmebanen for de danske fodboldfans, og når de ikke kan få La Liga og Serie A på tv, må vi selvfølgelig træde til.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.