Interview: Cristiano Ronaldo afslører sin største frygt

28. august 2015 | af René Bresson

Fodboldmagasinet Líbero fik i forbindelse med et Nike-photoshoot med Cristiano Ronaldo mulighed for at interviewe Real Madrid-stjernen. Blandt andet afslørede Cristiano, hvad hans største frygt er. ElMadrid.dk bringer her interviewet.

Hvordan er Cristiano Ronaldo uden for banen?
Som en almindelig person. Jeg forsøger at gøre almindelige ting med min familie, mine venner, min søn og være så almindelig som muligt. Jeg træner altid om morgenen, så når jeg kommer hjem, laver jeg andre ting, jeg godt kan lide.

Hvad er din største hobby ud over fodbold?
Jeg har mange, men hvis jeg skal vælge én, vil jeg sige at lege med min søn.

Mange folk mener, du er verdens bedste fodboldspiller. Hvad gør, at du er motiveret, når du allerede har nået toppen af sporten?
Mit mål år efter år er at forsøge altid at være den bedste og træne hårdt for at give det maksimale af mig selv hele tiden. Det er det, jeg altid forsøger at gøre, og de seneste otte, ni eller ti år synes jeg, det er gået ret godt, så jeg vil forsøge at fortsætte sådan.

Hvad eller hvem er din største inspirationskilde?
De mennesker, jeg arbejder sammen med, de mennesker, der er omkring mig, motiverer mig altid og giver mig muligheden for at arbejde hårdt og præstere godt. De giver mig gode vibrationer, positiv energi, og jeg tror, at det er det vigtigste for mig.

Hvad er din største frygt?
At dø ung. Jeg vil ikke dø ung. Jeg vil dø gammel, når jeg er 80 eller 90 år.

Hvad tænker du i øjeblikket, inden du går ud på banen for at spille en kamp?
Ikke noget specielt. Jeg forsøger at nyde øjeblikket. Jeg kan godt lide at spille fodbold, så jeg forsøger at nyde sporten, og jeg vil have, at fansene og publikum også nyder den.

 

 

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.