Jesé Rodríguez’ situation i Real Madrid har taget en radikal drejning

21. september 2015 | af René Bresson

Jesé Rodríguez’ situation har taget en radikal drejning, siden han startede inde imod Sporting Gijón i første ligakamp. Han har således ikke spillet et eneste minut siden. Fløjspilleren har måtte se sig overhalet af Mateo Kovacic, Lucas Vázquez og Denis Cheryshev.

Real Madrids canterano, stortalentet Jesé Rodríguez, har ikke spillet i næsten en måned. Det besyndelige ligger ikke i, at Jesé er røget ud af startopstillingen, idet det er en logisk konsekvens, når Rafa Benítez kan regne med BBC-trioen i form af Benzema, Bale og Cristiano. Men bemærkelsesværdigt er det, at han end ikke er blevet skiftet ind i de seneste fire kampe.

De seneste stykke tid har der verseret rygter om, at der var noget galt med Jesé. Canteranoen har set sig overhalet af Kovacic, Lucas Vázquez og senest Cheryshev. Imod Granada måtte Benítez undvære Bale og James Rodríguez, og den ene erstatning hed overraskende Lucas Vázquez. Jesé kunne samtidig se Cheryshev blive foretrukket, da Benítez skiftede ud i løbet af kampen. “Hvis Lucas spiller i stedet for en anden, skyldes det, at han har gjort sig fortjent til det”, lød det fra Benítez, da han efterfølgende blev spurgt ind til Jesés situation. Benítez er ikke tilfreds med Jesé.

Jesé er heller ikke glad for tiden. I kampen imod Real Betis startede Karim Benzema inde på toppen i stedet for for Jesé, og da Benítez også overså Jesé i sin tredje og sidste udskiftning i kampen, flåede den tydeligvist irriterede Jesé sin overtrækstrøje af og satte sig på bænken endnu engang.

Jesé indledte opstartssæsonen stærkt

Den 22-årige offensivspiller fik ellers en glimrende start under Benítez i opstartssæsonen. Han var med i samtlige kampe i løbet af sommeren og var at finde i startopstillingen i seks af kampene. Han spillede på et højt niveau og gjorde sig således fortjent til at starte inde imod Sporting Gijón. Siden da er han imidlertid forsvundet fra trænerens radar.

Jesé døjer fortsat med at få den rolle, han havde, før han løb ind i en alvorlig knæskade i marts 2014. Da han vendte tilbage fra skaden, formåede han aldrig at genfinde sit tidligere topniveau. Ancelotti gav ham kun 644 minutters spilletid, og kun tre gange var han en del af startopstillingen. Denne sæson er ikke begyndt meget bedre. Han har kun spillet 56 minutter, og han er således den spiller i truppen, der har fået fjerdemindst spilletid.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.