Julehilsener fra Florentino, Benítez, Ramos og Marcelo

24. december 2015 | af René Bresson

Traditionen tro sender Real Madrids præsident, træner og anførere deres bedste julehilsener til verdens madridistas. I Florentino Pérez’ tale appellerer han til madridismoens sammenhold i den svære tid, som klubben gennemlever i disse dage.

Florentino Pérez:

– Jeg vil gerne overbringe et budskab om sammenhold og begejstring. Vi er millioner af madridistas over hele verden, og på samme måde som det sker i familien, er det en god mulighed for at styrke denne følelse, som forener os. Real Madrid er en fantastisk passion, som vi deler, og med nogle værdier, vi bør fortsætte med at overlevere til de nye generationer. Vi står op hver dag med en iver efter at fortsætte med at gøre vores legende større, og for at gøre det er intet vigtigere end vores alles sammenhold, der hele tiden gør os større og stærkere. Jeg ønsker jer det bedste i julen i selskab af jeres elskede.

Rafa Benítez:

– Mit ønske til alle madridistas er, at de har det godt, at de nyder tiden i familiens skød, og jeg håber, at vi opnår mange triumfer til dem. Jeg ønsker, at de får en god jul.

Sergio Ramos:

– Til madridismoen vil jeg gerne sige, at de skal tilbringe disse specielle dage omringet af deres kæreste, og at de nyder julen. Jeg vil også ønske dem en glædelig jul og et godt nytår. Og selvfølgelig, at de godt kan regne med, at holdet vil give sig fuldt ud for at gøre 2016 til et godt år, så vi alle kan fejre det ved Cibeles i slutningen af sæsonen med en af de store titler, vi stadig kæmper om.

Marcelo:

– Jeg vil gerne ønske dem en god jul med deres familie, alle deres kære og at de oplever stor lykke.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.