Keylor Navas eller David de Gea næste sæson? Zidane har truffet sit valg

5. juni 2016 | af René Bresson

Sidste sommer var det kun inkompetence fra Real Madrid og Manchester Uniteds side, der gjorde, at David de Gea og Keylor Navas ikke byttede klubber. Real Madrid kan købe De Gea for 50 mio. euro denne sommer grundet en klausul i spanierens kontrakt. Men ønsker klubben det efter Navas’ fremragende sæson? Få svaret her.

Da David de Geas drømmeskifte til Real Madrid gik i vasken i sommer, blev han tvunget til at underskrive en ny kontrakt med Manchester United. I kontrakten fik han dog indskrevet en klasul, der betyder, at Real Madrid kan hente ham for en sum af 50 mio. euro inden den 15. juni i år. Men hverken De Gea eller Jorge Mendes har hørt fra Real Madrid endnu.

Florentino Pérez foretrækker De Gea, Zidane vil beholde Keylor Navas

Florentino er stærkt opsat på at hente den spanske landsholdskeeper til den spanske hovedstad denne sommer. Zidane gjorde det imidlertid klart over for klubben, inden han tog på ferie, at Keylor Navas er hans målmand, og at han vil fortsætte med ham næste sæson. Samtidig har franskmanden meddelt costaricaneren personligt, at han fortsætter i klubben næste sæson. Keylor selv har meldt afbud til Copa America for at blive opereret i akilleshælen, så han er klar til opstartssæsonen med Real Madrid. Mens der i klubben er uenighed om, hvorvidt man skal hente den unge spanier eller ej, så er fansene ikke i tvivl: De foretrækker Keylor. 79 % af de adspurgte i en undersøgelse på AS.com tilkendegav, at de foretrækker costaricaneren, mens kun 21 % hellere vil se den tidligere Atlético Madrid-keeper i klubben. På ElMadrid.dk’s Facebook-side har vi netop foretaget en lignende undersøgelse: Her svarede 93 %, at de foretrækker Keylor (790 stemmer over for De Geas 61 stemmer).

De Gea vil have sin fremtid afklaret inden EM-debuten

Spanien debuterer i sommerens EM-slutrunde den 13. juni imod Tjekkiet. Inden denne dato ønsker De Gea at have afklaret sin fremtid, så han kan fokuserer hundrede procent på EM-slutrunden.

Det tyder på, at Keylor bliver i Madrid, og at De Gea bliver hos De Røde Djævle, hvor José Mourinho da også regner med at have landsholdsstjernen til rådighed i sin debutsæson på Old Trafford. Med Florentino Pérez som præsident i Real Madrid ved man dog aldrig, hvad der kan ske…

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.