Keylor Navas er nøglen til De Gea-aftale

18. august 2015 | af Louay Awada

Spansk presse spekulerer nu i, om Keylor Navas kan være på vej til Manchester United som en del af en handel, der sender David de Gea til Madrid.

David de Gea har besluttet sig for at skifte til Real Madrid. Mens Manchester Uniteds træner, Louis van Gaal, har indset, at den spanske stjernekeeper er tabt, ser det dog imidlertid ikke ud til, at ledelsen i den engelske klub har tænkt sig at sælge De Gea til Real Madrid for enhver pris. Helt konkret forlanger de angiveligt 35-40 mio. euro for keeperen, på trods af at han har kontraktudløb næste sommer.

Nu skriver Marca, at Keylor Navas kan ende med at blive inkluderet i en handel for at nedsætte prisen, en løsning, der kunne vise sig at være en win-win-situation for alle parter.

Manchester United ville få en målmand, de allerede ønskede at hente sidste sommer. Keylor Navas ved godt, at afkomsten af De Gea ville minimere costaricanerens chancer for at spille fast, hvorfor et skifte til Manchester United ville øge hans chancer for fast spilletid, da den direkte konkurrent i stedet for at hedde David de Gea ville hedde Sergio Romero. For Real Madrid ville det endelig afslutte sommerens længste transfersaga og sikre målmandsposten de næste mange år med en verdensklassemålmand.

ElMadrid.dk følger udviklingen tæt…

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.