Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Keylor Navas: Mine holdkammerater ønskede, jeg skulle blive

Keylor Navas: Mine holdkammerater ønskede, jeg skulle blive

22. september 2015 | af René Bresson

I et interview med José Ramón de la Morena i programmet ‘El Larguero’ udtaler Keylor Navas sig om den 31. august. “Nogle af mine holdkammerater skrev til mig, at de ønskede, jeg skulle blive”, udtalte costaricaneren blandt andet. ElMadrid.dk bringer her et uddrag af interviewet.

Hvordan var det at tilbringe en helt sæson i Casillas’ skygge uden næsten at spille?
Det var kompliceret, for alle vil gerne spille, da det er det smukkeste, men man er nødt til at se positivt på tingene i de svære øjeblikke; man bliver nødt til at arbejde hårdt, så man er klar, når ens øjeblik kommer.

Havde du hørt noget før den 31. august?
Nej, intet. Der er et tidspunkt på dagen, hvor tingene tager en drejning. Omkring klokken fire-fem stykker ringer de til os. Vi snakkede med Real Madrid, som fortæller os, at der situationen har ændret sig. På det tidspunkt om eftermiddagen går det op for os, hvad der kan ske, og derfor kommer jeg (til Madrid, red.) fra Valencia.

Hvordan tager din kone det ved 17-tiden?
På det tidspunkt var jeg ikke på vej noget sted hen. Derefter begyndte jeg at se, hvor tingene bevægede sig henad, og så sagde jeg til min kone, at det var op til Gud at bestemme.

Var du glad for at skulle til United?
Jeg ville ikke forlade Real Madrid. Siden jeg skrev under med Real Madrid, har det været en drøm at være her, og jeg ville ikke væk.

Nåede du at komme op i flyet?
Ja, jeg sad i lufthavnen i et privat rum og ventede på, at de fortalte mig, hvad jeg skulle gøre.

Hvordan er det at sidde i lufthavnen, og de så siger til dig, at du skal blive?
Det er et øjeblik, hvor alt ændrer sig hvert femte minut: så skal jeg tage til lufthavnen, så skal jeg ikke tage afsted… Intet var klart. Jeg kunne ikke slappe af, før jeg vidste noget.

Og du tog hen for at træne (dagen efter, red.)?
Jeg havde allerede grædt med min kone, og jeg havde brug for noget mere. Jeg snakkede med dem (José Ángel Sánchez og Florentino Pérez, red.) og tog til Valdebebas, hvor jeg tog mine handsker på og gik ind på banen for at give mig fuldt ud. Der var et par holdkammerater. Jeg husker, at jeg snakkede med flere af dem. De andre var afsted med deres landshold, og nogle skrev til mig for at fortælle mig, at de ønskede, jeg skulle blive.

Verdens bedste fodboldspiller?
Cristiano.

James, Marcelo, Pepe, Cristiano, Lucas, Ramos… Hvilken spiller har overrasket dig mest?
Cristiano.

Hvem ville du ikke ønske at være oppe imod?
Cristiano.

Hvilken spiller ville du købe til truppen, hvis det var op til dig?
Jeg er tilfreds med mine holdkammerater.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.