Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Keylor Navas og Danilo har fået deres domme

Keylor Navas og Danilo har fået deres domme

13. juni 2016 | af Mirwais Raghestani

Keylor Navas og Danilo kan, efter vellykkede operationer, glæde sig over at blive klar til optaktssæsonen for den kommende sæson.

Keylor Navas blev opereret i torsdags og forventes at være ude i 6 uger. Real Madrids brasilianske forsvarsspiller Danilo blev ligeledes opereret og må nøjes med en pause på 4 uger. Begge operationer blev udført på Clinica Ruber Internacional og ledet af Van Dijk.

De to latinamerikanske spillere har begge påbegyndt genoptræningen i Madrid. Danilo forventes dog at rejse til Brasilien i de kommende dage for at fuldføre genoptræningen. Keylor Navas bliver derimod i Madrid i juni-måned, hvorefter også han rejser til sit hjemland, Costa Rica, for at fuldføre genoptræningen.

Dermed når begge spillere formentlig at være tilbage på træningsbanen til Real Madrids optaktssæson, og vigtigst af alt forventes de at være kampdygtige til UEFA Super Cup-kampen mod Sevilla FC den 9. august.

Se i øvrigt Keylor Navas 10 bedste redninger i La Liga 2015-2016.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.