Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
La Gazzetta: Kovacic udlejes til Roma

La Gazzetta: Kovacic udlejes til Roma

17. juni 2016 | af René Bresson

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er Mateo Kovacic meget tæt på at skifte til AS Roma på en lejeaftale for den kommende sæson. Avisen skriver, at den personlige aftale er på plads, og at italienerne blot mangler at lukke aftalen med Real Madrid.

Roma vil formentlig snart forsøge at hente Nacho Fernández til den italienske hovedstad, men skal man tro den italienske avis La Gazzetta dello Sport, henter Roma sandsynligvis en anden Real Madrid-spiller til klubben inden. Det drejer sig om Real Madrids kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic, kongeklubben hentede i Inter sidste sommer.

Roma og Kovacic skulle angiveligt være blevet enige om de personlige vilkår for en lejeaftale næste sæson, og nu mangler klubberne blot at få formaliseret en aftale. Spanske medier skriver dog, at flere klubber, heriblandt AC Milan og Juventus, fortsat ikke har opgivet håbet om at hente den 22-årige kroater.

Kovacic spillede 34 kampe sidste sæson, selvom han kun startede inde i syv af kampene.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.