breaking news

LEAKED: Hjemmebanetrøje 2016/17

22. december 2015 | af Louay Awada
LEAKED: Hjemmebanetrøje 2016/17
Indsigt
0

Ifølge Footy Headlines er dette den nye hjemmebanetrøje spillerne fra Real Madrid kommer til at bære i den kommende sæson. 
2016/17

 

I bestræbelse på at hylde klubbens rige historie og stærke rødder bliver Real Madrids hjemmebanetrøje for den kommende sæson præget af et meget traditionelt og klassisk design. Trøjen er inspireret af de allerførste trøjer båret af Los Blancos i begyndelsen af 1900’erne. Udover den traditionelle hvide farve får trøjen endnu en meget ikonisk farve i form af lille, en farve som figurerede på Real Madrids klublogo fra 1931 og blev i 1997 skiftet ud med den nuværende blå farve i logoet.

De tre velkendte Adidas-striber på trøjen som er blevet rykket fra ærmerne og ned på siden af trøjen bliver lilla, mens Adidas-logoet får samme blå farve som på det nuværende logo. Emirates sponsorlogoet får farven sort. Den nye hjemmebanetrøje får en traditionel polokrave med klubbens navn påtrykt med farven lilla i nakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

 


Bemærk, at der med så tidlige leaks kan komme ændringer i nogle elementer af designet ligesom det var tilfældet med den nuværende trøje:

2015/16

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.