Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Lewandowski til Real Madrid denne sommer?

Lewandowski til Real Madrid denne sommer?

2. juni 2016 | af René Bresson

ElMadrid.dk bringer dig her seneste nyt om Robert Lewandowskis mulige skifte til Real Madrid denne sommer.

Roberto Lewandowski har overbevist Real Madrid om, at de skal gøre alt, hvad der står i deres magt for at hente Bayern München-stjernen denne sommer. Tyske medier menes at vide, at Real Madrids generaldirektør José Ángel Sánchez mødtes med spillerens agent Cezary Kucharski i forbindelse med Bayern Münchens Champions League-kamp imod Atlético Madrid i den spanske hovedstad.

Real Madrid vil ifølge AS sende et bud afsted til Bayern München, hvis klubben får grønt lys fra de tyske mestre. I øjeblikket er situationen dog den, at tyskerne nægter at forhandle om deres angrebsstjerne, der har kontraktudløb i 2019.

AS skriver, at Lewandowski efter to år i Bayern er klar til at gennemføre sit drømmeskifte til Real Madrid. Samtidig er Robert Lewandowski den Galáctico, som Florentino Pérez vil have denne sommer. Det bliver ikke nemt at fravriste ham en af verdens rigeste klubber, men klubben ved, at de kan regne med angrebsstjernens støtte.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.