breaking news

Liverpool vil byde på Real Madrid-spiller til januar

20. september 2015 | af René Bresson
Liverpool vil byde på Real Madrid-spiller til januar
Transfermarkedet
0

Den engelske traditionsklub Liverpool har set sig varme på Real Madrids fløjspiller, Denis Cheryshev. Englænderne forsøgte uden held at hente den russiske landsholdsspiller i sommer, men til januar vil de forsøge igen.

Ifølge hjemmesiden Tuttomercato har Liverpool fortsat Real Madrid-spilleren Denis Cheryshev i kikkerten, selvom det ikke lykkedes dem at overbevise Real Madrid om at sælge ham i sommerens transfervindue. Den engelske klub har ikke fået den start på Premier League, de havde håbet på, og derfor vil de efter sigende sende et bud af sted til den spanske hovedstad, når vinterens transfervindue åbner til januar. Hvis Real Madrid nægter at sælge den russiske landsholdsspiller, vil de i stedet forsøge at bede om en lejeaftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 24-årige offensivspiller formodes at kunne blive fristet af et skifte til Liverpool i jagten på fast spilletid, så han kan blive en del af den russiske EM-trup næste år. Cheryshev havde flere tilbud på hånden i sommer, men Rafa Benítez forsikrede ham om, at han var en del af hans planer. Indtil videre har han dog ikke fået de muligheder, han håbede på. I Spanien håber Villarreal og Sevilla også at kunne leje spilleren til januar.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.