Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Lucas Silva: Jeg vil gøre det godt i Marseille og vende tilbage til Madrid

Lucas Silva: Jeg vil gøre det godt i Marseille og vende tilbage til Madrid

7. september 2015 | af Louay Awada

Lucas Silva er ivrig efter at vise sine kvaliteter i løbet af sit sæsonlange lejeophold i franske Olympique de Marseille, så han kan vende tilbage til Real Madrid næste sommer, som en bedre og mere erfaren spiller. Det slår brasilianeren fast i et interview med AS.

Real Madrid-exit: “Der var flere klubber, der viste interesse, men Real Madrid ønskede kun at leje mig ud uden en købsklausul. Ikke alle var enige om klausulen, men Marseille accepterede. Det er en stor klub, som har stor dækning uden for Frankrig. Det vigtigste er, at jeg er en del af et stort hold. Mit mål er at spille og tilegne mig en europæisk spillestil og tempo i mit spil.”

Grunden til valget af Marseille: “Træneren, Michel, var afgørende. Han fortalte mig en masse ting – at jeg var nødvendig for holdet, og jeg fortalte ham, at jeg gerne vil have muligheden for at spille og vise, hvad jeg kan. Jeg håber at spille en stor sæson.”

Madrid-erfaring: “Jeg fik muligheder for at spille, da jeg først ankom, og jeg synes, at jeg gjorde det godt. Men senere mistede jeg min plads, og det var trænerens beslutning. Jeg var kun lige ankommet fra Brasilien, jeg havde ikke haft en opstartssæson, jeg skulle tilpasse mig en ny fodboldstil og et nyt land. Men jeg mener, at det var vigtigt for mig at skifte til Real Madrid. Erfaringerne fra de sidste seks måneder har været positive. Jeg kunne ikke blive i Real Madrid, fordi jeg ikke har spansk pas (det er kun tilladt at have tre spillere i truppen med ikke-europæisk pas, red.). Benítez ønskede mig held og lykke i Marseille og fortalte, at jeg vil få muligheden for at bevise mig selv og vise, hvad jeg kan, når jeg vender tilbage.”

Udviklingen i Madrid: “Jeg føler mig anderledes, mere moden og mere afklaret. Men jeg skal stadig vokse meget; Jeg har brug for at vænne mig til tempoet i europæisk fodbold, tænke og reagere hurtigere. Jeg er på rette vej”.

Mål: “At spille en god sæson i Frankrig, vokse som spiller, at komme til OL med det brasilianske U/23-landshold og vende tilbage til Madrid.”

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.